Arkitekter

Arkitekter vi samarbetar med

Vi samarbetar med flera arkitekter, t.ex Gabriel Minguez, Patrick Windisch, Oskar Sejnäs och P.S Arkitektur. Michel Silverstorm ritar också själv hus när det behövs.

Patrick Windisch

”Min arkitektur utgår alltid från platsen, eftersom topografi, väderstreck, omgivande bebyggelse och natur är unik för varje plats.   

Tillsammans med beställarens önskemål och förutsättningar, ett stort engagemang och lusten att tänja på kreativiteten skapar vi tillsammans unika projekt med karaktär. 

Fokus för min verksamhet är privatbostäder, flerbostadshus och gruppområden där hållbarhet i materialval och energieffektivitet är självklara aspekter. ” 

Gabriel Minguez

Vi på Moderna Trähus är stolta över vårt samarbete med Gabriel Minguez. Detta ger våra kunder en unik möjlighet att få vara delaktig i en kreativ och ibland utmanande process som leder fram till ett unikt boende för en unik köpare, ett verk av byggnadskonst, vilket är ordet Arkitekturs verkliga innebörd.

Med vår flexibla tillverkning kan vi bygga de mest avancerade lösningarna inom rätt tid och till ett pris som många av de stora leverantörerna aldrig kan matcha.
För mer inspiration se gabrielminguez.com

OsKar Sejnäs

OS Arkitektur ritar nya villor, fritidshus, Attefallshus och privata utemiljöer. Vårt mål och vår drivkraft är att skapa miljöer som får människor att trivas och vardagen att fungera.
Utgångspunkten är kundens behov och vision. Men vårt mål är alltid att tillföra något mer som förfinar ursprungsidén så att resultatet överträffar förväntningarna.

Tillsammans med kunden arbetar vi fram ett uttryck och en karaktär som antingen smälter in eller sticker ut, och vi nöjer oss inte förrän vi landat i en optimal helhetslösning som formats av husägaren själv.

Michel Silverstorm

Michel är i grund och botten kock och sommelier och inte utbildad arkitekt, ritandet av hus har kommit som en naturlig förlängning av hussäljandet då kunderna inte riktigt har hittat vad de sökt.

– Jag tror att faktumet att jag inte är skolad inom arkitektur eller byggnation är en styrka, det blir inte lika inrutat, mainstream. Sedan är det av högsta vikt att lyssna på kunden och förstå deras önskemål och behov, att ha en nära dialog för att hitta fram till ett hus och hem som är ”bara” för dem.

– Det är fantastiskt att få skapa ett hus på papper och sedan vara med hela processen från produktion i vår fabrik, färdigställande på byggplats till att lämna över ett unikt hem till beställaren.

Övriga

Då vi klarar och bygga i stort sett vad som helst kan ni gärna komma med egna ritningar. Har ni egen arkitekt som ritat ert drömhus så tittar och räknar vi gärna på de ritningarna.

Vill ni att vi rekommenderar en arkitekt för ert projekt så hör av er till oss så kan vi guida er till det bästa valet av arkitekt för just er.

Vi har även byggt hus som PS Arkitektur, Elding Oscarsson, Reflex mfl har ritat.