“Vi har byggt med Moderna Trähus och flyttade in i mars i år (2017) och är fantastiskt nöjda. Det har varit både roligt och inspirerande att bygga med någon/några som är så genuint intresserad av hus, huskonstruktioner och att hitta både smarta, snygga och samtidigt praktiska lösningar.

Vi har känt oss trygga och fått stöd och råd under hela processen från förslag på vilket hus som kunde passa på vår tomt, bygglovsdelen, till alla val som skulle göras. Det har dessutom varit väldigt skönt att ha haft en samma kontaktperson som koordinerat och skött allt och som dessutom varit lyhörd för våra behov, frågor och funderingar under byggets gång.

Vi hade haft tomten i 10 år innan vi slutligen kom till skott och har under årens lopp träffat otaliga hustillverkare, byggare och säljare innan vi slutligen bestämde oss och kan bara konstatera att det blev väldigt bra till slut.

Kan även vi varmt rekommendera Moderna Trähus.”

 Villa Nordling

“Vi flyttade in i vårt parhus i januari i år. Vi är så nöjda med huset och trivs jättebra. Huset är välbyggt och det ingår mycket bra vitvaror. Inga problem med byggherren som inte gått att lösa på ett proffsigt sätt och hans byggare har verkligen gjort ett kanonbra jobb.
Vi kan varmt rekommendera andra att anlita företaget.”

Villa Thorsell

“Jag och min fru är mer än nöjda med våran nybyggda parhus belägen i Trosa. En enormt hög standard och noggrannhet i varje detalj på huset och det har varit ett sant nöje att samarbeta med Michel.”

Parhuset i skärgården

“Motsvarade alla förväntningar. Professionella, snabba, kunniga, och känsla för detaljer. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera MTAB.”

Villa Egebark

“Suverän service! Vi trodde att det skulle vara svårt att bygga hus, men vår säljare hjälpte oss hela vägen igenom. Allt funkade precis som de sa, och så fort vi var oroliga för något så hjälpte de till att lösa allt.”

Villa Slättegård

“Vår kontaktperson fanns för oss genom hela processen. Vår kontaktperson Michel hjälpte oss att göra rätt val. Från första tomtbesök till sista handtag. Michel har ett stort öga för detaljer.”

Villa Norlander

essay writer servicecheap essay writer